Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV - питане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa GTV - питане

Здравейте търся си Алфа ГТВ и тези дни попаднах на една обява която ми хвана окото та ако може някой да изкаже мнение благодаря предварително http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2q0mzf

Според мен не изглежда никак зле,поне на пръв поглед като външен вид и интериор е добре.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

От мен първо имаш едно "Браво", че не си сортирал обявите по цена и да питаш най-евтиния скрап става ли за нещо...

Иначе "по снимка" и на мен колата ми изглежда много добра, като изключим едно-две недоразумения по екстериора, които са много лесно отстраними... Салона ако не ти харесва, че не е кожен, мисля, че веднага ще се намери човек, който да го купи, а пък ти ще си намериш хубав кожен.
      Според мен си заслужава да се види колата.

Comment

Колата изглежда запазена, но като гледам оптичният тунинг има шанс последния собственик да е сътворил още нещо което не може да разберем от снимките.
        Успех с търсенето!
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Интересува ме също някой ако може да каже колко разход ще дава с този мотор тъй като е на газ ?

Comment

С риск да се засегнеш - ако гониш нисък разход и евтина поддръжка по-добре се насочи към друга марка. 1,8 туин спарк харчи колкото и 2.0 туин спарк - около 12 - 13/100 градско при нормално каране в София. извънградско около 10/100. За газ най-добре питай колегата Доко, защото той имаше точно същия двигател на газ.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аз лично не бих го гледал това ГТВ на живо.... камоли за тази цена.

Comment

Как ще си купиш тая кола виж каква ще ти уредя за тия пари http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64344 скоро са изсипани 1000лв по нея, абсолютно обслужена
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Извънградско разхода е около 10/100, вече градския е относителна работа, но в повечето случай варира между 13 и 16/100(газ). Прекрасна кола е ГТВ-то, не усетих кога минаха 2 години с нея!
                  Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                  Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                  Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
                    Извънградско разхода е около 10/100, вече градския е относителна работа, но в повечето случай варира между 13 и 16/100(газ). Прекрасна кола е ГТВ-то, не усетих кога минаха 2 години с нея!
                    Аз имам същия разход.
                    ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Working...
                    X